Mierea incalzita putin, se amesteca bine cu zaharul, galbenusurile si uleiul. Se adauga apoi faina cat cuprinde si albusurile batute spuma, astfel inc
Mierea incalzita putin, se amesteca bine cu zaharul, galbenusurile si uleiul. Se adauga apoi faina cat cuprinde si albusurile batute spuma, astfel incat aluatul sa fie mai consistent. Se pun intr-o lingurita aceeasi cantitate de scortisoara, cuisoare si nuca tocata si se adauga in aluat. Se unge o forma de chec cu ulei si se toarna compozitia, dupa care se introduce in cuptorul cald. Dupa ce s-a scopt, se lasa la racit, dupa care se taie felii si se pastreaza la rece.
Alte retete de dulciuri:
Cornulete cu rahat
Prajituri delicioase
Cozonac moldovenesc
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii