Turta dulce de post este foarte buna. Pentru aceasta va trebuie 6 linguri de zahar, care se pun la ars si se sting cu o cana de apa.
Pentru turta dulce de post delicioasa, 6 linguri de zahar se pun la ars si se sting cu o cana de apa. Apoi se amesteca alte 6 linguri de zahar cu 2 linguri de miere, 6 linguri de ulei, 50 g nuca, 10-15 cuisoare, o lingurita de bicarbonat, 100 ml de vin si un bob mic de drojdie. Peste compozitia amestecata, turnam siropul de zahar si faina cat cuprinde la fel ca la compozitia de chec. Se da la copt, la foc potrivit, timp de 45 de minute, pana la o ora.
Dupa ce s-a copt, turta dulce de post delicioasa, se pudreaza cu zahar.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDin categoria reteta de checuri va aduc azi un alt chec pufos cu visine si nuca
Chec cu nuca si visineGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii