Zaharul, caramelizat in prealabil, se stinge cu apa si se lasa la topit, iar mai apoi la racit. Se adauga apoi 3 linguri de zahar si bicarbonatul. Se
Zaharul, caramelizat in prealabil, se stinge cu apa si se lasa la topit, iar mai apoi la racit. Se adauga apoi 3 linguri de zahar si bicarbonatul. Se amesteca bine si se incorporeaza ouale, putina sare si faina. Intr-o forma unsa cu ulei, se toarna compozitia si se introduce in cuptor, la foc mediu.
Dupa ce s-a racit, se taie bucati si se serveste.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc Ciocolata de casa Tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii