Se amesteca faina impreuna cu 150 gr zahar dizolvat in lapte caldut. Restul de zahar se caramelizeaza, apoi se stinge cu putina apa calda si se lasa s
Se amesteca faina impreuna cu 150 gr zahar dizolvat in lapte caldut. Restul de zahar se caramelizeaza, apoi se stinge cu putina apa calda si se lasa sa se dizolve. Dupa ce s-a racit, se toarna peste faina, se adauga scortisoara, uleiul, sarea, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si nucile maruntite. Se amesteca compozitia si se toarna in tava unsa cu ulei. Deasupra se presara cu faina si se coace la cuptor o ora si jumatate.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc
Cornulete cu rahat
Turta dulce
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii