Dovleacul se curata de coaja, se da pe razatoare si se pune apoi la fiert. Se strecoara apoi si se opareste in zeama rezultata malaiul, amestecat cu g
Dovleacul se curata de coaja, se da pe razatoare si se pune apoi la fiert. Se strecoara apoi si se opareste in zeama rezultata malaiul, amestecat cu gris si cu zahar. Se adauga apoi dovleacul trecut prin sita, galbenusurile, untul topit, smantana, drojdia dizolvata in lapte caldut, amestecata cu o lingura de faina si una de zahar. Se adauga la final abusurile batute spuma tare. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si se introduce in cuptorul incalzit.
Se serveste calda.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers
Prajituri simple
Turta dulce
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaGemul de prune este preferatul familiei noastre, iar de ceva timp eu sunt responsabila cu prepararea lui pentru ca ai mei...
Gem de prune (reteta video)Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii