Urechile de elefant sunt fursecuri rapide, dar foarte delicioase. Se intinde foaia de foetaj si se presara zaharul granulat sau orice mai folositi.
Urechile de elefant sunt fursecuri rapide, dar foarte delicioase. Se intinde foaia de foetaj si se presara zaharul granulat sau orice mai folositi.
Se impatureste din ambele parti pana se unesc la mijloc. Fiecare parte se impatureste pe rand,deodata e cam greu,dar numai asa m-am priceput sa va explic.
Deci,ati obtinut un sul.Taiati ce grosime vreti,dar nu uitati ca se mai umfla urechile la cuptor.
Se dau la cuptor si se tin pana incep sa devina maronii.Daca le vreti mai uscate le tineti mai mult.
Urechile de elefant sunt foarte bune langa ceai sau cafea.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii