Pentru a prepara aceasta rapida reteta de uscatele cu miere sunt necesare urmatoarele ingrediente: miere, migdale, oua, faina, zeama de lamaie.
Se freaca in acelasi sens mierea cu ouale, migdalele si zeama de lamaie timp de o jumatate de ora. Se adauga faina putin cate putin si se mai freaca in continuare inca un sfert de ora. Se pune compozitia intr-o forma de chec ingusta si se da la cuptor la foc potrivit.
Se scoate din forma, iar a doua zi se taie cu un cutit foarte bine ascutit felii subtiri de 1 cm, se pun intr-o tava de copt si se dau la cuptor la foc mic, lasand sa se usuce si sa se rumeneasca putin.
Dupa 2-3 zile batoanele de cereale sunt mai gustoase.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii