Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de uscatele cu visine sunt necesare urmatoarele ingrediente: zahar pudra, faina, visine, vanilie si unt.
Se freaca spuma untul cu zaharul si vanilia. Se amesteca bine cu faina. Se face un sul, se taie in 24 bucati egale si se formeaza perisoare. La mijlocul lor se face o adancitura in care se pune cate un bob de fasole.
Se aseaza in tava presarata cu faina, la distanta de 4—5 cm unele de altele si se coc la foc potrivit. Dupa ce sunt reci, se scoate bobul de fasole din fiecare pesmecior si in locul lui se aseaza cate un bob de visina.
Inainte de a fi servite pot fi pudrate cu zahar.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu visine
Placinta cu visine
Bombe cu visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii