Vanilici

Vanilicile sunt foarte bune si se fac din faina, unt sau margarina, zahar si nuci macinate.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g faina
  • 1 praf de copt
  • 250 g unt sau margarina
  • (sau 125 g margarina si 125 g untura)
  • 100 g nuci macinate
  • 100 g zahar
  • 2 pachetele de vanilie
  • sare
  • 1 ou

Mod de preparare

Pentru vanilici se  framanta bine si se lasa la rece timp de o jumatate de ora, apoi se coc si, calde, se dau prin zahar pudra. Prajiturilor li se dau forme de potcoava.


Vanilicile se pot servi la ceai si sunt foarte gustoase.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori