Intr-un castron se pune oul intreg, zaharul, zaharul vanilat, uleiul, margarina topita, iaurtul, bicarbonatul stins in zeama de lamaie, praful de sare
Intr-un castron se pune oul intreg, zaharul, zaharul vanilat, uleiul, margarina topita, iaurtul, bicarbonatul stins in zeama de lamaie, praful de sare, faina Se amesteca cu lingura de lemn pana se desprinde aluatul de pe castron Se framanta putin, aluatul e uleios, si nu e legat. Se baga la frigider cam 30 min. Intre timp se scurg bine visinele de zeama. Se infaineaza masa, se pune aluatu cu o mana de faina peste el si apoi intindem foaie. Se taie patrate din aluat se presara fulgi de ciocolata se trece cu sucitorul peste ele, si apoi se baga patru visine-n coltzuri si una in centru se aduna coltzurile apoi se presara ca sa se lipeasca. Se baga in cuptor la 180 grade, pt 20-25 min, pana se rumenesc.
Reteta Visine la plic a fost propusa de Pocahontas Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii