Aroma, culoare, savoare, fara pic de caldura!
Se prepara blatul din biscuitii dati la robot amestecati cu untul topit si mierea de albine. Se asaza in forma cu inel detasabil, se preseaza cu o lingura, se asaza biscuitii pe marginea formei si se da la rece. Se mixeaza frisca pana se intareste apoi incorporeaza si siropul turnat in fir subtire,se aduga si gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marin. Se toarna totul peste blatul rece din biscuiti,se presara deasupra bucatile de capsuni si se da la rece inca 2 ore.Se decoreaza cu capsuni iar apoi se toarna jeleul fierbinte,preparat din siropul amestecat cu praful de gelle-tort si dat intr-un clocot pe aragaz. Se mai lasa 15 minute la rece sa se intareasca jeleul.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii