Se fierb castanele aprox. ½ ora, dupa care se curata de ambele coji si se dau prin masina de tocat cat sunt inca calde. Apoi se amesteca 200 g piur
Se fierb castanele aprox. ½ ora, dupa care se curata de ambele coji si se dau prin masina de tocat cat sunt inca calde. Apoi se amesteca 200 g piure de castane cu mierea si romul.
Se poate servi cu frisca.
Se pot consuma si timp de 1 an la temperatura de –18 °C.
Alte dulciuri retete recomandate
Ciocolata de casa
Spuma de capsuni
Tarta cu visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii