Se dizolva mierea, impreuna cu untul, la bain-marie. Se adauga jumatate din cantitatea de nuci pisate, ouale, anasonul si se amesteca pina se face o s
Se dizolva mierea, impreuna cu untul, la bain-marie. Se adauga jumatate din cantitatea de nuci pisate, ouale, anasonul si se amesteca pina se face o spuma. Se adauga faina, amestecata cu praful de copt, se framinta aluatul, din care jumatate se foloseste pentru a tapeta o forma captusita cu hirtie. Restul de nuci se piseaza, se prajesc, se amesteca cu gemul si cu romul, formind umplutura care se asterne pe blatul din forma. Restul de aluat se intinde peste umplutura si se da imediat la cuptor, unde se coace la foc potrivit. Se scoate din tava si dupa ce s-a racit, se aplica o glazura de rom. Se taie in felii inguste sau in triunghiuri.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii