Salam de biscuiţi reţetă. Pentru salam de biscuiti de post jumatatea din cantitatea de biscuiti se toaca marunt la robot iar restul cu mana in bucati mai mari. Nuca maruntita se amesteca cu biscuitii.
Pentru salam de biscuiti de post jumatatea din cantitatea de biscuiti se toaca marunt la robot iar restul cu mana in bucati mai mari. Nuca maruntita se amesteca cu biscuitii.
Separat se pune pe foc laptele de soia, se adauga cele de 3 linguri de cacao si se lasa pana la dizolvarea completa. Se adauga cafeaua fara cofeina pregatita separat si se aromatizeaza cu esenta de rom.
Se lasa la racit, apoi se adauga miere dupa. Atentie nu adaugati miere in compozitii care depasesc 40 grade Celsius pentru ca se altereaza proprietatile mierii. Se omogenizeaza pana se dizolva complet mierea si apoi se adauga biscuitii amestecati cu nuca
Se lasa compozitia obtinuta la odihnit aproximativ 30 min si apoi se ruleaza in forma de salam pudrat cu nuca de cocos. Eu pentru ca am pregatit aceasta reteta pentru picnic, am facut portii individuale :)
Salamul de biscuiti de post se serveste rece.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mancare - Bebe.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii