Lapte de pasare cu sos de capsune

Laptele de pasare cu sos de capsune este un desert usor, delicios si surprinzator prin gustul oferit.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 albusuri
  • 300 gr capsune
  • 150 gr zahar
  • 1/2 lamaie
  • 1 zahar vanilat
  • migdale sau alune
  • sare

Mod de preparare

Se pun deoparte cateva capsune pentru decor, iar restul de mixeaza impreuna cu 80 gr de zahar si sucul de lamaie.

Se bat albusurile cu putina sare. Cand incep sa se intareasca, se adauga restul de zahar, putin cate putin.

Se infierbanta intr-o cratita 3 l de apa, apoi se adauga cu lingura bulgari de albus.Se fierb cate 3 minute. Se servesc cu sos de capsune.


Bulgarasii de lapte de pasare se serveste impreuna cu sosul de capsune si fulgi de migdale.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci