Se bat albusurile spuma si se pune treptat zaharul pudra, amestecind mereu. Se adauga capsunile zdrobite, se amesteca si se bat pina se face o spuma.
Se bat albusurile spuma si se pune treptat zaharul pudra, amestecind mereu. Se adauga capsunile zdrobite, se amesteca si se bat pina se face o spuma. Se aseaza pe o farfurie. Se poate decora cu capsuni intregi si de jur imprejur se pot infige biscuiti. La fel se pregateste si spuma de afine, de fragi, de zmeura si de visine.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii