Spuma de piure de castane

Primul pas omogenizarea : treceti prin razatoare coaja de portocala, cu ajutorul unei furculite zdrobiti bucata de piure de castane. Toate componente

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr piure de castane
  • 100 ml rom
  • 100 ml frisca
  • 2 buc. portocale
  • 400 ml frisca
  • zahar
  • piscoturi
  • accesorii pentru decorat dupa bunul plac

Mod de preparare

Primul pas omogenizarea : treceti prin razatoare coaja de portocala, cu ajutorul unei furculite zdrobiti bucata de piure de castane. Toate componentele (aici se folosesc cele 100 ml frisca) se bat pana devine spumos se amesteca cu o furculita sau cu o lingura de lemn cu gauri. Se lasa cca ½ ora. .

Pregatiti frisca : adaugati un pic de zahar si bateti frisca pana devine spumoasa. Jumatate se pune la crema de castane obtinuta.

Sfat! Amestecati incet sa nu se taie frisca!
Alte dulciuri recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc