Ciocolata si untul se pun la topit pe foc mic. Intre timp se amesteca oaule zi zaharul (cam vreo 3-4 minute, astfel incat compozitia sa incorporeze mu
Ciocolata si untul se pun la topit pe foc mic. Intre timp se amesteca oaule zi zaharul (cam vreo 3-4 minute, astfel incat compozitia sa incorporeze mult aer). Se amesteca totul impreuna. Puteti adauga orice aroma : rom, portocale, coniac, etc. Se varsa in 4 cani sau forme mai inalte si se da la cuptor (225°C timp de 10 minute).Interiorul trebuie sa ramana lichid.
Serviti cald, nu fierbinte si ornati cu un fruct sau lasati-l natur. Pofta buna! Reteta Fondant au chocolat a fost propusa de irina.d pe forum culinar.ro Alte retete cu ciocolata gasiti aici: Mousse au chocolat, Tort de ciocolata cu mousse de migdale si piersici, Far breton, un flan de prune uscate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii