Pentru omleta cu mere si rom se curata merele, se taie felii subtiri si se pun sa se moaie pe masina, cu o lingurita de unt. Se pune intr-un castron faina.
Pentru omleta cu mere si rom se curata merele, se taie felii subtiri si se pun sa se moaie pe masina, cu o lingurita de unt. Se pune intr-un castron faina, se amesteca cu ouale intregi, sare si zahar pisat vanilat. Se subtie cu lapte si cu o lingura de rom, astfel incat aluatul sa fie ca o smantana. Se topeste putin unt intr-o tigaie, se toarna o parte din compozitie, se presara merele si deasupra se toarna restul compozitiei. Se coace o jumatate de ora la cuptor. Se rastoarna pe farfurie, se presara zahar. La fel se poate pregati si cu visine.
Omleta cu mere si rom se serveste calda.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii