Sufleu de caise

Caisele se spala si se curata de samburi, dupa care se dau pe razatoare. Se freaca intr-un castron galbenusurile cu 200 gr zahar si coaja rasa de la

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg caise
  • 3-4 oua
  • 300 gr zahar
  • coaja de lamaie
  • 50 ml rom
  • putin zahar pudra

Mod de preparare

Caisele se spala si se curata de samburi, dupa care se dau pe razatoare. Se freaca intr-un castron galbenusurile cu 200 gr zahar si coaja rasa de la o lamaie. Se amesteca apoi cu caisele rase, romul si albusurile batute spuma cu restul de zahar. Compozitia se toarna intr-o forma unsa cu unt si se pune la cuptor. Dupa ce s-a rumenit, se scoate din cuptor si se pudreaza cu zahar.


Se serveste imediat.

Alte retete de dulciuri:

Tiramisu

Prajitura snikers

Prajituri delicioase

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc