Se freaca untul cu zaharul si ciocolata rasa adaugind cite putin din smintina amestecata separat cu faina. Se pune vasul la foc mic si se amesteca con
Se freaca untul cu zaharul si ciocolata rasa adaugind cite putin din smintina amestecata separat cu faina. Se pune vasul la foc mic si se amesteca continuu cu lingura pina ce compozitia se ingroase. Se ia de la foc, se lasa sa se raceasca apoi se pun galbenusurile si romul, iar dupa ce se amesteca bine, albusurile batute spuma. Se pune compozitia intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet fin lasind sa se coaca la foc mic pina se rumeneste.
Se serveste cu sos de vanilie
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii