Se freaca bine galbenusurile cu zaharul,se adauga coaja si zeama de la o lamaie si scortisoara.Dupa ce s-a frecat foarte bine se aduga pesmetul si cir
Se freaca bine galbenusurile cu zaharul,se adauga coaja si zeama de la o lamaie si scortisoara.Dupa ce s-a frecat foarte bine se aduga pesmetul si ciresele fara samburi,scurse de zeama,apoi albusurile batute spuma tare.Se amesteca usor,se pune compozitia intr-o forma unsa cu unt si se introduce in cuptor cu focul mic.
Cand este gata se pudreaza cu zahar pudra.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseHabar nu am de ce le zice pariziene sau intuiesc, probabil datorita aspectului... in fine, m-am inspirat de la Merisor, doar...
Pariziene cu mere calitePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii