Sufleu de fructe cu chifle

Chiflele taiate felii se inmoaie in laptele fierbinte si se amesteca apoi cu galbenusurile batute. Se pune intr-o forma unsa un strat din aceasta comp

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 chifle vechi
  • 1/2 litru lapte
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri zahar
  • putin unt
  • sare
  • 1 virf de cutit praf de copt
  • 1/2 ceasca nuci macinate
  • citeva stafide
  • coaja rasa de lamiie
  • 1 lingura faina
  • 1/2 kg fructe proaspete sau din compot

Mod de preparare

Chiflele taiate felii se inmoaie in laptele fierbinte si se amesteca apoi cu galbenusurile batute. Se pune intr-o forma unsa un strat din aceasta compozitie, apoi un strat de fructe proaspete sau din compot scazute pe foc. Se bat albusurile spuma cu 3 linguri zahar pudra si se toarna deasupra Se da la cuptor si se tine o ora.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori