Sufleu de fructe cu chifle

Chiflele taiate felii se inmoaie in laptele fierbinte si se amesteca apoi cu galbenusurile batute. Se pune intr-o forma unsa un strat din aceasta comp

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 chifle vechi
  • 1/2 litru lapte
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri zahar
  • putin unt
  • sare
  • 1 virf de cutit praf de copt
  • 1/2 ceasca nuci macinate
  • citeva stafide
  • coaja rasa de lamiie
  • 1 lingura faina
  • 1/2 kg fructe proaspete sau din compot

Mod de preparare

Chiflele taiate felii se inmoaie in laptele fierbinte si se amesteca apoi cu galbenusurile batute. Se pune intr-o forma unsa un strat din aceasta compozitie, apoi un strat de fructe proaspete sau din compot scazute pe foc. Se bat albusurile spuma cu 3 linguri zahar pudra si se toarna deasupra Se da la cuptor si se tine o ora.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci