Merele se spala si se curata. Se pune apa intr-un vas si cand e fierbinte, se adauga cojile de mere. Se scot apoi cojile si se adauga merele taiate s
Merele se spala si se curata. Se pune apa intr-un vas si cand e fierbinte, se adauga cojile de mere. Se scot apoi cojile si se adauga merele taiate sferturi, sa fiarba. Se dau prin sita si se pun din nou pe foc la fiert, amestecand continuu. Dupa aceea se iau de pe foc si se lasa la racit. Se pun albusurile si galbenusurile batute spuma peste merele racite, se amesteca si se toarna compozitia intr-un vas care se da la cuptor.
Se serveste cald.
Alte retete:
Prajitura cu visine
Ciocolata de casa
Gogosi pufoase
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii