Se freaca bine galbenusurile cu zaharul si vanilia pana se obtine o crema spumoasa. Se bat albusurile foarte bine si se inglobeaza usor in crema de g
Se freaca bine galbenusurile cu zaharul si vanilia pana se obtine o crema spumoasa. Se bat albusurile foarte bine si se inglobeaza usor in crema de galbenusuri, amestecand cu lingura, de sus in jos. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu unt si presarata cu zahar tos. Se pune tava in cuptorul cald si se coace sufleul, la foc potrivit, timp de 20 de minute. Se scoate tava din cuptor, se presara sufleul cu zahar tos si se pune din nou tava in cuptor, 3-4 minute, la foc mare, ca sa se caramelizeze zaharul.
Se scoate sufleul din cuptor si se serveste fierbinte.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Tort cu piersici
Prajitura cu nuca

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii