Portocalele decojite se taie rotocoale, se amesteca cu 5 linguri de zahar si 7 linguri de lichior si se pun 30 de minute la rece. Se incinge cuptorul
Portocalele decojite se taie rotocoale, se amesteca cu 5 linguri de zahar si 7 linguri de lichior si se pun 30 de minute la rece.
Se incinge cuptorul la 180 grade. Cu blatul de tort, taiat in bucati mai mari se captuseste o forma de sufleu, care a fost unsa in prealabil cu unt. Peste blat se aseaza portocalele.
Se bat spuma albusurile cu sucul de lamaie si zaharul. Se bat impreuna pana cand se obtine o crema densa. Se pune aceasta crema peste portocale si se coace 10 minute .
Se orneaza sufleul cu coji de portocale taiate jullien.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii