Sufleu de smantana cu vanilie este un desert delicios si usor. Pentru aceasta reteta de sulfeu aveti nevoie de oua, smantana si vanilie.
Sufleu de smantana cu vanilie este un desert delicios si usor. Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga esenta, coaja de lamaie, smantana si faina. La sfarsit se incorporeaza usor, albusurile batute spuma.
Se unge un vas termorezistent cu ulei si se tapeteaza cu faina; se toarna aluatul si se coace in cuptor pe baie de aburi,aprox. o ora. Primele 30 minute sufleul se coace acoperit cu capac dupa care acesta se indeparteaza. Se rastoarna pe platou.
Sufleul de smantana cu vanilie se serveste simplu sau cu sos de ciocolata.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.
Pentru pregatirea sufleului ar fi utila o tava Calve de la Kitchenshop.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorSe taie carnea de pui ca pt snitzel(dar nu se bate); eu am folosit pulpe dezosate dar e ok si piept. Cartofii se curata si se...
Pui surprizaSe fierb cartofi in coaja apoi se lasa la rece , se curata si se piseaza f bine. Apoi se adauga oul sarea si faina cat...
CledneIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii