Taie in doua batonul de vanilie si scoate-i miezul. Amesteca bine amidonul cu laptele. Bate spuma albusurile cu putina sare. Spala stafidele si tine-l
Taie in doua batonul de vanilie si scoate-i miezul. Amesteca bine amidonul cu laptele. Bate spuma albusurile cu putina sare. Spala stafidele si tine-le putin in apa calduta. Sfarama branza cu o furculita, adauga galbenusurile, zaharul, vanilia si laptele si amesteca bine. Adauga cu grija spuma de albusuri si stafidele. Toarna compozitia intr-o forma pentru sufleu (vas termorezistent) si aseaza visinele. Coace sufleul in cuptorul preancalzit la 180 de grade, aproximativ 45 de minute.
Scoate sufleul din vas, presaral cu zahar pudra si serveste-l cat e inca cald.
Alte retete recomandate:
Papanasi fierti
Dulceata de gutui
Galuste cu prune
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii