Dulciuri cu fructe
Se amesteca toate ingredientele pentru blat,se framanta si se formeaza o bila. Se pune intr-o folie alimentara si se da la rece 30 minute. tava de tarta o acoperim cu hartie de copt,punem aluatul intins si dam la cuptor 10 minute. Branza de vaci se amesteca cu galbenusurile,smantana,esenta si zaharul iar albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se pun albusurile peste branza si se amesteca usor de jos in sus.Amidonul se toarna in ploaie si se amesteca pana se omogenizeaza. Se toarna compozitia de branza peste tarta,punem si afinele putin zdrobite cu o furculita. Se da la cuptor pentru 40 minute. Se serveste rece!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii