E toamna, iar eu nu concep ca sa nu miroase in toata casa a gutui coapte, mancare cu gutui sau alte dulciuri, iar acest cheesecake este super gustos si aromat.
Biscuitii facuti pesmet in robot, amesteci cu cacao si untul topit, rastorni in forma de tort, presezi bine, iar dupa ce s-a format blatul, lasi la frigider.
Cureti de coaja si seminte 4-6 gutui, le tai, le fierbi bine, le scurgi de apa, le pasezi cu blenderul vertical, treci piureul prin sita, apoi cantaresti 200 g.
Mixezi branza cu zahar, adaugi smantana, ouale pe rand, apoi piureul de gutui, scortisoara, nucsoara, rastorni peste blat si lasi la cuptor la foc mic, 50 min.
Lasi in tava pana se raceste foarte bine, apoi scoti pe un platou si ornezi cu frisca batuta tare. Lasi la frigider pana in momentul servirii.
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaVinete cu usturoi este un mode deosebit de a pune vinetele pentru iarna. Pentru aceasta reteta cu vinete aveti nevoie de 5-6...
Vinete cu usturoiSupade pere este usoara si foarte gustoasa. Se prepara din pere, cuisoare, apa, smantana, unt si zahar sau sare.
Supa de pereSosul de tarhon cu smantana: o combinație delicioasă între tarhon proaspăt și smantana cremoasă, perfectă pentru a...
Sos de tarhon cu smantanaIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii