O reteta simpla numai buna pentru zilele toride de vara cand nu vrem sa pornim cuptorul si sa stam prea mult prin bucatarie.
Pentru cantitatile date mai sus, am folosit o tava rotunda cu margini detasabile cu diametru de 15 cm. Pe fundul tavii am pus hartie de copt, iar peretii i-am uns cu unt topit.
Topim untul pentru biscuiti si il lasam sa se raceasca. Biscuitii trebuie sa ii maruntim bine cu ajutorul unui robot sau cu un sucitor. Amestecam biscuitii maruntiti cu untul pana cand a fost incorporat tot untul. Turnam pe fundul tavii, baza pentru cheesecake si nivelam bine cu spatele unei linguri. Punem tava la frigider.
Pentru umplutura, trebuie sa facem pasta branza de vaca (eu am folosit branza facuta in casa, dar se poate folosi crema de branza din magazin ). Pentru a da o textura cremoasa branzei de vaca, am folosit mixerul. Am adaugat nutella si frisca lichida si am amestecat pana cand am obtinut o culoare uniforma. Gustati si mai adaugati zahar daca considerati ca trebuie mai dulce. In aceasta compozitie, am pus perinite Olla pentru a fi ceva crocant in compozitie. Am turnat branza in tava, am nivelat si am dat-o la frigider pentru 12 ore. Am scos din tava si am decorat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii