• ungeti o tava de tarta (diametru 24 cm) cu unt• taiati pepenele galben si nectarinele in cubulete si
• ungeti o tava de tarta (diametru 24 cm) cu unt
• taiati pepenele galben si nectarinele in cubulete si asezati-le, impreuna cu zmeura, in tava de tarta
• cu ajutorul blenderului performant Oster Versa mixati la viteza mai mare ouale intregi cu un praf de sare, apoi adaugati treptat zaharul si vanilia
• adaugati faina, apoi laptele, putin cate putin
• mixati la viteza mica pana obtineti un aluat mai subtire, ca cel de clatite
• adaugati la final coaja rasa de lamaie si turnati compozitia in tava, peste fructe
• coaceti la 180 de grade, in cuptorul preincalzit, pentru 20-30 de minute
• reduceti temperatura la 150 de grade spre finalul coacerii
• scoateti tava din cuptor cand prajitura s-a rumenit usor pe margini (puteti face si testul cu scobitoarea)
• lasati la racit, apoi o puteti taia.
Savurati!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAnul acesta de Martisor mi-am facut timp sa fac ceva dulce si in ton cu acest anotimp si aceasta sarbatoare de martisor am...
Desert tort de MartisorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii