• amestecati ingredientele pentru blat cu ajutorul tocatorului de la blender vertical Breville Hand Blender pana obtineti un aluat ferm,
• amestecati ingredientele pentru blat cu ajutorul tocatorului de la blender vertical Breville Hand Blender pana obtineti un aluat ferm, nelipicios. Puneti compozitia intr-o folie de plastic si lasati la frigider pana preparati crema.
• puneti dovleacul ras intr-o cratita incapatoare si caliti-l impreuna cu zaharul pana se evapora tot sucul lasat, amestecand din cand in cand sa nu se lipeasca
• cand compozitia s-a racit, mixati cu ajutorul blender vertical Breville Hand Blender pana obtineti o crema fina si adaugati condimentele, ouale, amidonul si crème patisserie. Mixati din nou totul.
• Tapetati cu ulei si faina o forma de tarta, de preferabil cu fund detasabil si intindeti aluatul pentru tarta, apoi asezati-l in forma, presand usor si pe pereti
• turnati crema de dovleac in forma, peste blat si coaceti in cuptorul preincalzit la 170 de grade pentru 30 de minute
• intre timp preparati bezeaua, bateti albusurile cu un praf de sare, cu ajutorul telului de la blender vertical Breville Hand Blender si adaugati apoi treptat zaharul, pana bezeaua devine lucioasa
• scoateti tarta din cuptor si asezati deasupra bezeaua, formand moturi cu o lingura, apoi coaceti inca 5 minute, pana bezeaua devine aurie
• scoateti tarta din cuptor si lasati-o la racit 30 de minute in forma, apoi scoateti tarta si mutati-o pe un gratar pana se raceste complet
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii