• puneti in vasul de inox al robotului multifunctional Ankarsrum ingredientele pentru blat si mixati cu ajutorul paletei pentru aluat
• puneti in vasul de inox al robotului multifunctional Ankarsrum ingredientele pentru blat si mixati cu ajutorul paletei pentru aluat pana obtineti o compozitie omogena. Atasati si paleta pentru curatarea aluatului de pe marginile vasului
• puneti aluatul in folie de plastic si lasati-l la frigider pana pregatiti umplutura
• puneti untul la topit intr-o tigaie incapatoare, cu pereti inalti, apoi adaugati zaharul si lasati-l sa se caramelizeze usor
• adaugati prunele si rubarba taiate in cuburi si amestecati pana se inmoaie usor
• opriti focul si adaugati amidonul dizolvat in putina apa si condimentele
• tapetati cu ulei si faina 8 forme mici de tarta, de preferabil cu fund detasabil
• impartiti aluatul in 8 parti si intindeti cate o foaie pentru fiecare tarta, apoi asezati-l in forma si presati usor pe margini. Taiati cu un cutit marginile care depasesc forma
• impartiti apoi fructele in cele 8 forme si coaceti tartele la 180 de grade, pentru 30 de minute
• lasati tartele sa se raceasca in cuptorul oprit, apoi desfaceti formele si lasati-le sa se raceasca pe un gratar
• puteti servi tartele cu frisca si ciocolata.
Savurati!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii