• puneti in vasul de inox al robotului multifunctional Ankarsrum ingredientele pentru blat si mixati cu ajutorul paletei pentru aluat
• puneti in vasul de inox al robotului multifunctional Ankarsrum ingredientele pentru blat si mixati cu ajutorul paletei pentru aluat pana obtineti o compozitie omogena. Atasati si paleta pentru curatarea aluatului de pe marginile vasului
• puneti aluatul in folie de plastic si lasati-l la frigider pana pregatiti umplutura
• puneti untul la topit intr-o tigaie incapatoare, cu pereti inalti, apoi adaugati zaharul si lasati-l sa se caramelizeze usor
• adaugati prunele si rubarba taiate in cuburi si amestecati pana se inmoaie usor
• opriti focul si adaugati amidonul dizolvat in putina apa si condimentele
• tapetati cu ulei si faina 8 forme mici de tarta, de preferabil cu fund detasabil
• impartiti aluatul in 8 parti si intindeti cate o foaie pentru fiecare tarta, apoi asezati-l in forma si presati usor pe margini. Taiati cu un cutit marginile care depasesc forma
• impartiti apoi fructele in cele 8 forme si coaceti tartele la 180 de grade, pentru 30 de minute
• lasati tartele sa se raceasca in cuptorul oprit, apoi desfaceti formele si lasati-le sa se raceasca pe un gratar
• puteti servi tartele cu frisca si ciocolata.
Savurati!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii