Galbenusurile frecate cu 2 treimi din zahar se freaca bine si se amesteca apoi cu albusurile batute separat, spuma cu restul de zahar. Se adauga in c
Galbenusurile frecate cu 2 treimi din zahar se freaca bine si se amesteca apoi cu albusurile batute separat, spuma cu restul de zahar. Se adauga in compozitie treptat faina, apoi miezul macinat de nuci, cacaua, scortisoara si coaja rasa de lamaie. Se amesteca bine si se toarna compozitia intr-o forma rotunda tapetata cu hartie de copt unsa cu unt si pesmet. Se coace in cuptorul incins, la foc potrivit.
Se serveste ornat cu diferite creme.
Alte retete de dulciuri:
Tort diplomat Lapte de pasare Tiramisu
• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniGustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine
Negresa cu capsuni si mentaNu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...
Cartofi, carnati si fleica la cuptorPrajitura cuib de viespe cu nuca si miere de albine este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de: 10...
Cuib de viespe cu nuca si miere de albinePentru bezele simple se bat albusurile intr-un cazanel sau intr-o oala, pe marginea masinii, se amesteca cu zaharul vanilat...
Bezele simple si rapideCum mai aveam niste carne de miel ratacita pe la congelator am facut o combinatie cu o varza dulce, pe care am cumparat-o...
Varza dulce cu carne de mielIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii