Galbenusurile frecate cu 2 treimi din zahar se freaca bine si se amesteca apoi cu albusurile batute separat, spuma cu restul de zahar. Se adauga in c
Galbenusurile frecate cu 2 treimi din zahar se freaca bine si se amesteca apoi cu albusurile batute separat, spuma cu restul de zahar. Se adauga in compozitie treptat faina, apoi miezul macinat de nuci, cacaua, scortisoara si coaja rasa de lamaie. Se amesteca bine si se toarna compozitia intr-o forma rotunda tapetata cu hartie de copt unsa cu unt si pesmet. Se coace in cuptorul incins, la foc potrivit.
Se serveste ornat cu diferite creme.
Alte retete de dulciuri:
Tort diplomat Lapte de pasare Tiramisu
• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniGustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine
Negresa cu capsuni si mentaDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatNu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...
Cartofi, carnati si fleica la cuptorO rețetă la indemana oricui ;) Spaghetele si branza cred ca sunt nelipsite din camara si frigiderul vostru! Simplu si tare...
Spaghete quatro fromagi la slow cooker Crock-PotIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii