• lasati tofu la desarat peste noapte, in apa calduta• schimbati de 2-3 ori apa daca este nevoie, iar
• lasati tofu la desarat peste noapte, in apa calduta
• schimbati de 2-3 ori apa daca este nevoie, iar apoi lasati-l la scurs pentru cateva ore
• lasati laptele de soia la hidratat in gelatina, pentru 10 min
• zdrobiti biscuitii si adaugati-i in blenderul Oster Classic Chrome – macinati-i pana se fac praf si adaugati scortisoara si cardamonul
• tapetati cu margarina si praf de biscuiti o forma de tort cu blat detasabil
• amestecati margarina cu biscuitii si intindeti compozitia in tava
• umeziti-va mainile si neteziti bine pana obtineti un blat dens, uniform
• incalziti cuptorul la 190 de grade si introduceti forma de tort inauntru pentru 5 minute
• scoateti si lasati la racit
• spalati blenderul Oster Classic Chrome si introduceti tofu in acesta, peste care adaugati crema de soia, intaritorul de frisca, esenta de vanilie si zaharul
• incalziti gelatina la bain marie pentru cateva minute, pentru a dizolva granulele
• adaugati apoi gelatina cu laptele de soia in blenderul Oster Classic Chrome
• mixati pana obtineti o compozitie omogena
• taiati capsunile pe jumatate
• adaugati-le una langa alta vertical, sprijinite de peretii interiori ai formei de tort
• turnati compozitia din blender in forma de tort si lasati-o la frigider pentru 3 ore
• serviti cu topping de fructe.
Pofta buna!
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaVinete cu usturoi este un mode deosebit de a pune vinetele pentru iarna. Pentru aceasta reteta cu vinete aveti nevoie de 5-6...
Vinete cu usturoiSupade pere este usoara si foarte gustoasa. Se prepara din pere, cuisoare, apa, smantana, unt si zahar sau sare.
Supa de pereSosul de tarhon cu smantana: o combinație delicioasă între tarhon proaspăt și smantana cremoasă, perfectă pentru a...
Sos de tarhon cu smantanaCurioasa din fire am vrut de ceva vreme sa incerc acest tip de ciocolata. Am gasit unt de cacao bio asa ca m-am pus pe...
Ciocolata rawIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii