• puneti in vasul de inox al robotului multifunctional Ankarsrum laptele cald, untul moale, ouale, coaja de lamaie, esenta de
• puneti in vasul de inox al robotului multifunctional Ankarsrum laptele cald, untul moale, ouale, coaja de lamaie, esenta de rom, zaharul, faina si la sfarsit drojdia uscata
• montati paleta pentru aluat si spatula pentru curatarea marginii vasului
• mixati lejer pana obtineti un aluat ferm, nelipicios iar daca mai este nevoie, mai adaugati putina faina
• framantati 10-15 minute la viteza mica, apoi acoperiti vasul cu un prosop curat si lasati aluatul sa creasca pentru o ora, in loc ferit de curent
• puneti faina pe masa de lucru si intindeti apoi o foaie dreptunghiulara, de 1.5 cm grosime
• amestecati ciresele cu zaharul, scortisoara si amidonul si puneti umplutura pe foaia de aluat, apoi rulati
• taiati aluatul rondele de 2 cm grosime, cu un cutit bine ascutit si asezati fiecare bucata cu fata in sus, intr-o tava tapetata cu hartie de copt
• lasati 2 cm distanta intre rulouri
• ungeti rulourile cu oul batut
• coaceti rulourile in cuptorul preincalzit, la 180 de grade, pentru 30 de minute, pana se rumenesc deasupra
• intre timp pregatiti glazura: mixati in vasul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum, cu telurile duble, untul moale cu zaharul, adaugati crema de branza, vanilia si scortisoara
• scoateti tava din cuptor si ungeti rulourile fierbinti cu crema din belsug
Savurati!
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii