Albusurile se bat cu jumatate din cantitatea de zahar. Se amesteca apoi si se introduc in galbenusuri, iar apoi se adauga treptat faina. Se intinde c
Albusurile se bat cu jumatate din cantitatea de zahar. Se amesteca apoi si se introduc in galbenusuri, iar apoi se adauga treptat faina. Se intinde cate o foaie din compozitie si se coace pe fundul unei forme de tort, unsa cu unt sau ulei.
Foile se ung cu crema si se servesc, dar se pot si pastra la rece mai mult timp. Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu gem Prajitura snikers Tort diplomat
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii