Foi pentru tort mereng

Se bat albusurile spuma tare cu zaharul tos caldut, adaugat putin cate putin. La urma se adauga zeama de lamaie si faina si se amesteca bine. Se coc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 albusuri
  • 180-200 gr zahar tos
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura zeama de lamaie

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma tare cu zaharul tos caldut, adaugat putin cate putin. La urma se adauga zeama de lamaie si faina si se amesteca bine. Se coc pe rand foi pe fundul formei de tort unsa cu unt sau tapetata cu hartie.


Foile se folosesc pentru tortul mereng.

Alte retete de dulciuri:

Tort diplomat Prajitura cu visine Cornulete cu rahat

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc