Happy cake cu fructe de padure este un tort simplu cu fructe pe care il puteti pregati oricand aveti ceva de sarbatorit.
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile spuma, se amesteca cu zaharul, se incorporeaza faina si galbenusurile amestecate omogen cu uleiul. In acest aluat pentru blat se adauga si 50 g. de fructe de padure.
Se da totul la cuptor.
Pana este blatul gata, se pregateste sosul de ciocolata, la foc mic: se topeste untul, dupa care se adauga zaharul, cacao, laptele, zaharul vanilat + esenta. Cand crema este omogena, se ia de foc si se lasa la racit.
Cand blatul este gata, se taie in 3 felii orizontale, se insiropeaza si se adauga crema de cioclata dupa gust si preferinte, La final se orneaza cu restul de fructe de padure ramase.
Cu dragoste, cu zambetul pe buze si cu multa bucurie! :)
Pofta buna!
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii