Blatul: Am amestecat untul cu zaharul, esenta de portocala si sare. Am adaugat galbenusurile, am batut bezea albusurile si le-am adaugat amestecului a
Blatul:
Am amestecat untul cu zaharul, esenta de portocala si sare. Am adaugat galbenusurile, am batut bezea albusurile si le-am adaugat amestecului anterior. Am amestecat faina cu drojdia uscata si le-am adaugat si pe ele la sfarsit. Am adaugat torronele topit am pus in tava si l-am tinut la cuptor 50' la 175°C si am facut proba cu scobitoarea.
Apoi, dupa ce s-a racit, l-am taiat in doua parti.
Crema:
Am facut budinca dupa instructiunile de pe plic, am inmuiat gelatina si am pus-o in budinca calda.
Am lasat sa se raceasca si odata racita am amestecat cu mascarpone si am adaugat si ceva esenta portocale +lamaie si am inceput a asambla inima.
Blaturile le-am insiropat cu limoncello chiar daca in reteta nu pomeneste de asa ceva.
L-am imbracta in unt apoi l-am acoperit cu vesmantul intermediar, fondantul alb.
Apoi i-am dat culoarea rosie de inima.
Reteta Inima de nougat a fost propusa de dora_m
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii