Se framanta aluatul, se opreste putin iar restul se intinde in foaie si se aseaza in forma unsa si tapetate. Din aluatul pastrat se fac floricele car
Se framanta aluatul, se opreste putin iar restul se intinde in foaie si se aseaza in forma unsa si tapetate.
Din aluatul pastrat se fac floricele care se coc.
Se pune o foaie de copt peste aluat si se presara boabe de porumb. Se coace in cuptor circa 10-15 minute, apoi se scoate hartia si se lasa aluatul pana se rumeneste.
Se pune gelatina la inmuiat si se dizolva.
Se amesteca frisca cu laptele fierbinte, se adauga gelatina si se bate bine.
Se amesteca smantana cu zaharul, gelatina, frisca si murele.
Se toarna compozitia peste aluat si se lasa la rece.
Deasupra se pun floricele din aluat
Se serveste rece.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii