Tarta cu visine

Aluatul se prepara dupa reteta aluat pentru tarte dulci si se presara cu zahar pudra deasupra. Separat, se curata ciresele de samburi si se pun peste

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat pentru tarte dulci
  • 1 kg cirese
  • 3 linguri zahar pudra
  • jeleu de coacaze

Mod de preparare

Aluatul se prepara dupa reteta aluat pentru tarte dulci si se presara cu zahar pudra deasupra. Separat, se curata ciresele de samburi si se pun peste tarta. Se introduce in cuptorul fierbinte, la foc mic. Dupa ce s-a copt, tarta se scoate si se lasa la racit.


Se serveste cu jeleu de coacaze deasupra.

Alte retete de dulciuri:

Cozonac moldovenesc

Tiramisu

Ciocolata de casa

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori