Se freaca margarina cu zaharul, se adauga ouale pe rand, apoi se incorporeaza, cate putin, faina, cacaua si praful de copt. Se coace aluatul in forma
Se freaca margarina cu zaharul, se adauga ouale pe rand, apoi se incorporeaza, cate putin, faina, cacaua si praful de copt. Se coace aluatul in forma de tort tapetata, la foc moderat, timp de 45 de minute. Pentru crema se freaca spuma untul cu zaharul, se adauga zeama de lamaie si coaja rasa de lamaie. Cand s-a racit, se taie blatul in doua, se umple cu doua treimi din cantitatea de crema.
Se pune restul de crema intr-un cornet si se orneaza cu floricele de crema. Alte retete de dulciuri:
Tarta cu caise
Tarta cu branza dulce si capsuni
Desert cu cocos si capsuni pe blat de biscuiti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii