Se freaca margarina cu zaharul, se adauga ouale pe rand, apoi se incorporeaza, cate putin, faina, cacaua si praful de copt. Se coace aluatul in forma
Se freaca margarina cu zaharul, se adauga ouale pe rand, apoi se incorporeaza, cate putin, faina, cacaua si praful de copt. Se coace aluatul in forma de tort tapetata, la foc moderat, timp de 45 de minute. Pentru crema se freaca spuma untul cu zaharul, se adauga zeama de lamaie si coaja rasa de lamaie. Cand s-a racit, se taie blatul in doua, se umple cu doua treimi din cantitatea de crema.
Se pune restul de crema intr-un cornet si se orneaza cu floricele de crema. Alte retete de dulciuri:
Tarta cu caise
Tarta cu branza dulce si capsuni
Desert cu cocos si capsuni pe blat de biscuiti
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautTARTE si PLACINTE rumenite si iscusite
Tarta cu piept de pui si porumbPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii