Se piseaza biscuitii impreuna cu alunele, se pune apoi laptele la foc impreuna cu zaharul, esenta, untul si se fierbe cateva minute pana se omogenize
Se piseaza biscuitii impreuna cu alunele, se pune apoi laptele la foc impreuna cu zaharul, esenta, untul si se fierbe cateva minute pana se omogenizeaza. Amestecul se toarna peste biscuiti. Se asaza compozitia apoi intr-o forma de tort. Se pune gelatina la inmuiat in apa rece, apoi se lasa la topit, pe foc, dupa care se raceste. Se bate bine frisca, se adauga iaurtul, zaharul, gelatina racita si se amesteca bine. Se toarna jumatate din crema in forma, peste biscuiti, se asaza fructele maruntite, apoi restul de crema. Se lasa la rece pana se prepara decorul. Se bate spuma albusul, se adauga zaharul pudra si se mixeaza bine. Se formeaza mici inimioare, care se coc in tava tapetata cu hartie de copt, in cuptorul incins. Se orneaza apoi tortul pe lateral cu decorul de ciocolata, se fac cateva flori din frisca si se aseaza inimioarele de bezea.
Se tine la rece pana la servire.
Alte retete culinare:
Tort diplomat Tiramisu Prajitura snikers

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii