Acest tort de ciocolata este delicios si se prepara foarte repede. Blatul daca e cumparat atunci el este feliat si nu necesita feliere, daca e facut in casa atunci trebuie feliat in 3-4 felii.
Acest tort de ciocolata este delicios si se prepara foarte repede. Blatul daca e cumparat atunci el este feliat si nu necesita feliere, daca e facut in casa atunci trebuie feliat in 3-4 felii.
Crema se face dupa instructiunile de pe plic. Asamblare: foaie blat, apoi sirop de insiropat si crema.
Aceasta operatiune se repeta pana se termina blatul iar tot tortul se acopera cu crema dupa preferinta sau indemanare cu o spatula sau cu sprita. Pe inaltimea tortului se poate face impletitura cos iar deasupra se fac trandafiri din crema de ciocolata, iar penru a fi o nuanta mai inchisa la culoare fata de tort se mai adauga putina cacao sau putina ciocolata topita dark
Tort ciocolatos se serveste a doua zi rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii