Pentru tortul cremos cu ciocolata aveti nevoie de 175 g margarina, 150 g zahar, 3 plicuri zahar vanilat.
Pentru tortul cremos cu ciocolata se freaca margarina cu zaharul si un pachetel de vanilie, apoi se adauga, pe rand, ouale. Dupa aceea, se amesteca cu faina si praful de copt si se incinge cuptorul. Aluatul se toarna in forma tapetata cu faina, apoi cincisprezece batoane de ciocolata se scufunda in aluat, dupa care se coace timp de patruzeci si cinci de minute. in continuare, miezul de cocos se rumeneste putin, gemul se incalzeste pana devine mai fluid, apoi se rastoarna blatul. Toata suprafata se acopera cu gem de caise, dupa care se presara nuca de cocos si se lasa la racit. Peste frisca, se adauga zaharul vanilat si se amesteca pana se topeste tot zaharul. Doua treimi din frisca se intind pe blat, iar restul se pastreaza pentru ornat.
La sfarsit, peste frisca se presara cacao, dupa care tortul cremos cu ciocolata se decoreaza cu restul de frisca si trei batoane de ciocolata taiate felii.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii