Pentru tortul cremos cu ciocolata aveti nevoie de 175 g margarina, 150 g zahar, 3 plicuri zahar vanilat.
Pentru tortul cremos cu ciocolata se freaca margarina cu zaharul si un pachetel de vanilie, apoi se adauga, pe rand, ouale. Dupa aceea, se amesteca cu faina si praful de copt si se incinge cuptorul. Aluatul se toarna in forma tapetata cu faina, apoi cincisprezece batoane de ciocolata se scufunda in aluat, dupa care se coace timp de patruzeci si cinci de minute. in continuare, miezul de cocos se rumeneste putin, gemul se incalzeste pana devine mai fluid, apoi se rastoarna blatul. Toata suprafata se acopera cu gem de caise, dupa care se presara nuca de cocos si se lasa la racit. Peste frisca, se adauga zaharul vanilat si se amesteca pana se topeste tot zaharul. Doua treimi din frisca se intind pe blat, iar restul se pastreaza pentru ornat.
La sfarsit, peste frisca se presara cacao, dupa care tortul cremos cu ciocolata se decoreaza cu restul de frisca si trei batoane de ciocolata taiate felii.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii