Piscoturile se macina si se amesteca cu untul topit si racorit. Se pun in forma de tort peste celofan si se pun la frigider 2-3 ore. Afinele se spala
Piscoturile se macina si se amesteca cu untul topit si racorit. Se pun in forma de tort peste celofan si se pun la frigider 2-3 ore. Afinele se spala bine si se fac piure. Gelatina se pune la muiat si se amesteca apoi cu brinza de vaci, iaurtul si zaharul. Se pune jumatate din piureul de afine. Se pune crema o ora la rece. Frisca se bate cu albusele si se amesteca cu crema. Peste blat se pune crema si apoi se inteapa si se toarna restul piureului de afine. Se lasa peste noapte la frigider.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii