Tortul cu branza de vaci se serveste decorat cu frisca si fructe colorate -kiwi, portocale sau caise.
Pentru tortul cu branza de vaci, se amesteca bine toate la un loc si se lasa sa stea timp de 20 de minute. Dupa aceea, punem 200 ml de suc de fructe si 30 g gelatina la inmuiat, apoi o incalzim pe baie de abur pana devine lichida. Amestecam lichidul de gelatina cu 150 ml de lichior de portocale. Turnam lichiorul in compozitia de branza si dam prin mixer timp de 5 minute, dupa care, facem un blat din 200 g biscuiti, 75 g unt, 2 linguri de zahar pudra, 3 linguri de nuca macinata, 2 linguri de cacao, o fiola de esenta de rom si 50 ml de lichior. Amestecam bine si intindem pe un celofan forma unui blat, apoi punem un cerc din carton, dupa care, turnam crema de branza peste blat si lasam 4-6 ore.
Tortul cu branza de vaci se serveste decorat cu frisca si fructe colorate -kiwi, portocale sau caise.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii