Tortul cu branza de vaci se serveste decorat cu frisca si fructe colorate -kiwi, portocale sau caise.
Pentru tortul cu branza de vaci, se amesteca bine toate la un loc si se lasa sa stea timp de 20 de minute. Dupa aceea, punem 200 ml de suc de fructe si 30 g gelatina la inmuiat, apoi o incalzim pe baie de abur pana devine lichida. Amestecam lichidul de gelatina cu 150 ml de lichior de portocale. Turnam lichiorul in compozitia de branza si dam prin mixer timp de 5 minute, dupa care, facem un blat din 200 g biscuiti, 75 g unt, 2 linguri de zahar pudra, 3 linguri de nuca macinata, 2 linguri de cacao, o fiola de esenta de rom si 50 ml de lichior. Amestecam bine si intindem pe un celofan forma unui blat, apoi punem un cerc din carton, dupa care, turnam crema de branza peste blat si lasam 4-6 ore.
Tortul cu branza de vaci se serveste decorat cu frisca si fructe colorate -kiwi, portocale sau caise.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porccoltunasii sunt un desert obligatorui in meniul oricarui copil. Fie ca ii prepari cu cirese, capsuni, caise sau prune, ei...
Coltunasi cu cireseZilele trecute am primit urdă proaspătă și tare bună. Am mâncat cât am mâncat, dar fiind multă, m-am...
Desert negresa cu urda, mure si piersici
Comentarii