Pentru ruloul de piscot batem spuma albusurile. Amestecam galbenusurile cu zaharul si adugam spuma de albusuri, faina amestecata cu praful de copt si
Pentru ruloul de piscot batem spuma albusurile. Amestecam galbenusurile cu zaharul si adugam spuma de albusuri, faina amestecata cu praful de copt si praful de cacao. Turnam amestecul intr-o tava captusita cu hartie de copt si coacem aluatul. Rulam aluatul impreuna cu hartia de copt si lasam sa se raceasca. Amestecam bine ingredientele pentru crema. Ungem cu o parte piscotul si il rulam strans, il punem in folie si lasam la rece cel putin o ora. Strecuram caisele. Taiem piscotul rulat si umplut in felii de 1 cm. Captusim cu folie un vas rotund si pozitionam feliile in vas si pe margini. Lasam deoparte cateva bucati pentru decor. Turnam crema ramasa in vas si o acoperim cu feliile ramase de piscot. Acoperim cu folie si punem la rece cel putin2 ore. La servire rasturnam tortul pe o farfurie si decoram cu caisele taiate fasii.
Alte retete prajituri
Desert capsuni
Prajituri cu visine
Tiramisu cu capsuni
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii